Asfaltări în bătaie de joc sau cârpeli cârpite

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE 

De câteva zile bune, drumarii se tot chinuie să cârpească drumurile, dar lucrările lor sunt făcute în bătaie de joc. Reprezentanții administrației locale, cei care criticau la greu fosta admnistrație că nu e în stare să asfalteze drumurile ca la carte, au ajuns să recurgă ei înșiși la cârpeli.

Dar cum ei sunt veșnic nemulțumiți de alții, acum își îndreaptă nemulțumirile către firma care execută „marea cârpeală” a străzilor din Lugoj, pe motiv că cârpelile nu sunt cârpite bine. Dar cine a încheiat contractul cu firma cârpitoare?

Primăria Lugoj a decis reabilitarea a 59 de străzi din Lugoj, urmând a fi refăcuți 17.500 mp de carosabil. Însă, nemulțumirile au apărut la doar câteva zile de la demararea lucrărilor.

Edilii au crezut că este vorba, în primă fază, de scăpări ale muncitorilor, însă, după ce au văzut că intervențiile în carosabil sunt tot mai proaste, au cerut explicații de la cei care coordonează lucrările.

„Cineva crede că își bate joc de noi. În caietul de sarcini nu am cerut minuni, am cerut chiar lucruri simple. Trebuia frezat și pus asfalt, astfel încât să fie la nivel. O să avem obiecții la finalizarea lucrărilor. Nu am cerut dâlme și alte lucruri pe care le-am observat”, au declarat reprezentanții Primăriei Lugoj.

Se pare că firma care se ocupă de cârpeli a fost înștiințată de problemele apărute, iar un angajat al Primăriei Lugoj a fost desemnat să verifice metru cu metru calitatea cârpelilor.

Cu toate acestea, porțiunea de drum care străbate pasajul de pe strada Buziașului, intrată în lucru la începutul săptămânii trecute, nu pare să beneficieze nicidecum de cârpeli bine cârpite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.