Lauda cu proiectele altora

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Am citit și noi postarea fostului primar Claudiu Buciu, intitulată „Paturi noi la Spitalul Municipal”, prin care lumea feisbucistă e anunțată că a început montarea a peste 330 de paturi noi la Spitalul Municipal.

E un lucru bun, ne-am zis, chiar foarte bun. Înseamnă că, totuși, începe să se miște ceva și în acest oraș, ne-am gândit noi, fără să bănuim că această realizare este, de fapt, materializarea unor proiecte depuse de fosta conducere a spitalului și doar continuate de actuala.

„Practic se înlocuiesc toate paturile din spital, mai puțin cele din secția ATI (15 paturi), care au fost înlocuite în 2020, în urma unei finanțări nerambursabile obținute de la Ministerul Sănătății.

Valoarea totală a paturilor noi este de peste 1 milion de euro, finanțarea nerambursabilă fiind obținută în cursul anului trecut. Paturile vor spori confortul pacienților, dar vor ușura și munca personalului de specialitate din spital.

Este pentru prima dată, după 1989, când spitalul achiziționează paturi noi. Menționăm acest lucru pentru că, până în prezent, spitalul a beneficiat de sprijinul constant și consistent al Rotary Club Lugoj dar și al Domnului Paul Graefendorf (Rotary Club Mühlhausen), sprijin prin care spitalul a fost dotat cu paturi cât mai moderne de-a lungul timpului.

Le mulțumim, încă odată, tuturor celor care au sprijinit până acum spitalul nostru. Pașii făcuți de administrația noastră sunt reali și necesari îmbunătățirii condițiilor din spital.

Alături de obținerea finanțării pentru construirea unui spital nou la Lugoj (în valoare de peste 151 de milioane de euro), am accesat diverse finanțări pentru dotarea cu aparatură nouă a spitalului. Astfel, până la construcția noului spital, vom avea deja asigurată și dotarea acestuia cu aparatură nouă.

Paturile instalate sunt printre cele mai moderne existente pe piață în prezent. Vor fi instalate și 10 paturi noi pentru secția de Neonatologie”, a scris fostul primar Claudiu Buciu.

Evident că Buciu a șters de la postarea sa comentariile care arătau adevărul, dar nu a putut șterge adevărul de pagina lui Erwin Floroni, unde scrie negru pe alb:

„Am observat, că „unii” se tot laudă pe pagina personală de facebook cu achiziții de aparatură și paturi la spital! Dar uită să menționeze că acestea se fac pe proiecte depuse de fosta conducere a spitalului și doar continuate de actuala. Un proverb spune că „lauda de sine nu miroase bine!”, dar cine mai citește proverbe în ziua de azi?  Așa că hai să fim sănătoși, că până la urmă e tot ce contează!”, a precizat Erwin Floroni, președintele USR Lugoj. (N.S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.