În staţiunea Băile Herculane, sună clopoţelul de relaxare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Grupul Hotelier Bacolux strigă catalogul în stațiunea de pe Valea Cernei. Luna septembrie aduce oferte de top și reduceri avantajoase pentru toți turiștii care vor parfum de vară în plină toamnă la Băile Herculane.

Grupurile hoteliere Afrodita Resort & Spa și Diana, două dintre unitățile de top ale stațiunii, valorifică la maximum potențialul turistic al zonei prin serviciile de calitate și ofertele tarifare avantajoase, gândite pentru fiecare sezon și pentru toate categoriile de turiști.

„În septembrie, ai 15% reducere pentru o săptămână în care să te bucuri de SPA și de soarele de toamnă! 220 de camere generoase, distribuite pe 10 etaje, și Spa pe aproape 2.500 mp, încadrate de peisajul incredibil al munților Domogled, ritualuri de relaxare și tratament balnear, spații dotate modern pentru evenimente, restaurante elegante, un lounge bar, o grădină de vară, dar și locuri de joacă pentru copii”, țin să sublinieze tinerii antreprenori Marius și Florin Băzăvan, cei doi administratori ai resorturilor.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.