Clubul Rotary Lugoj a dăruit „Ghiozdanul pentru şcoală”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Acţiunea „Ghiozdanul pentru şcoală”, derulată de Clubul Rotary Lugoj, a continuat şi în acest an. La fiecare început de an școlar, Rotary Club Lugoj donează ghiozdane com-plet echipate copiilor proveniți din familii cu posibilități materiale mai modeste, pentru a le facilita accesul la învățământ, în cadrul unui proiect demarat în anul 2012, sub titulatura „Ghiozdanul pentru şcoală”.

Anul acesta, au fost oferite 20 de ghiozdane complet echipate elevilor de clasa I de la Școala Gimnazială „Anişoara Odeanu”.

„Clubul Rotary a fost totdeauna implicat în colaborarea cu învățământul lugojean, în special cu Școala Gimnazială „Anişoara Odeanu” și a devenit o tradiție să oferim ghiozdane complet echipate elevilor cu posibilități materiale mai modeste, fie din clasele pregătitoare, fie din clasa I”, ne-a declarat Dan Cliciovan, președintele Clubului Rotary Lugoj.

„Prin această acțiune încercăm să reducem abandonul școlar, să oferim tuturor elevilor condiții egale și posibilitatea de a beneficia cu toții de recuzite școlare necesare anului școlar”, au transmis reprezentanţii Clubului Rotary Lugoj.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.