În ce situații îți pot fi utile extensiile de păr?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Din păcate, nu toți suntem înzestrați de la natură cu un păr bogat și sănătos. Uneori, oricât de mult ne-am chinui, oricâte tratamente am face și oricâtă grijă am avea de părul nostru, acesta este tern, rar și lipsit de vitalitate. Dacă pentru coafurile de zi cu zi nu este o problemă care să ne deranjeze atât de mult, sunt evenimente în viață când ne dorim să arătăm minunat, din cap până în picioare. În acele momente, putem să optăm pentru extensii de păr, pentru o coafură și un look de invidiat.

Când și cum putem apela la extensii de păr?

La un eveniment cum ar fi nunta sau botezul, unde aveți nevoie de o coafură mai sofisticată. Dacă părul tău e rar, îți va fi greu de exemplu să îți faci cocul pe care îl visezi sau buclele lejere lăsate pe spate. Atunci poți apela la extensii de păr. Practic, dacă sunt alese bine, nici măcar nu își va da nimeni seama că nu este părul tău natural.

La o ședință foto mai specială – De multe ori, atunci când vrem să facem o ședință foto mai specială, dăm o mulțime de bani pe coafuri care poate nu ne mulțumesc pe deplin. Extensiile de păr pot fi o soluție alternativă bună, pentru schimbări de înfățișare rapide și de efect. Cu siguranță o coadă de cal bogată va da foarte bine în fotografii, iar tu vei putea folosi extensiile și după ce ședința se va fi terminat, deci nu vor fi bani irosiți.

În cazuri de boală – Deși nu e de dorit, uneori boala ne lovește și tratamentele ne pot afecta și podoaba capilară. Pentru o încredere în sine și o ridicare a moralului, niște extensii de păr pot ajuta să treci mai ușor măcar peste acest aspect.

Mai multe modele de extensii de păr la prețuri rezonabile găsiți pe Neer.ro.

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.