Cum alegem tricourile pentru bărbați

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În ultima perioadă, odată cu apariția mai multor opțiuni vestimentare și pentru bărbați, devine mai greu să facem o alegere inspirată, mai ales când vrem să comandăm online sau să facem un cadou. Totuși, odată ce urmezi câțiva pași importanți, este foarte simplu să alegi haine bărbătești. Azi, discutăm despre tricouri bărbați și cum le alegem astfel încât să se potrivească purtătorului.

Când alegem tricourile pentru bărbați, trebuie să ținem cont de câteva aspecte importante.

Materialul din care este făcut tricoul – Confortul este foarte important, așa că este indicat să achiziționați tricouri din bumbac, cum sunt cele de pe nouamoda.com. Bumbacul lasă pielea să respire, astfel și dacă cel care poartă tricoul din bumbac face mai mult efort, se va simți la fel de confortabil.

Mărimea și stilul – Când alegeți un tricou bărbătesc, aveți mare grijă la mărime. Încercați să respectați tabelul de măsurători de pe site, pentru a fi siguri că tricoul se va potrivi. De asemenea, nu alegeți tricouri slim, strânse pe corp, dacă bărbatul care le va purta are patina burtă. Mai degrabă alegeți un tricou mai larg, comod și confortabil, care va ascunde defectele.

Stilul vestimentar preferat – Dacă îi place stilul mai clasic, poți alege un tricou polo, cu guler. Dacă îi place vestimentația modernă, te poți juca cu texturile și culorile. Dacă adoră sportul, poți opta pentru tricouri special, în care să își etaleze mușchii bine lucrați.

Personalitatea domnului care va purta tricoul – Tricourile cu mesaje amuzante sunt perfecte pentru bărbații glumeți, mereu puși pe șotii, pe când un bărbat foarte serios nu doar că nu va purta un astfel de tricou, dar nici nu va aprecia darul.

Dacă îl cunoașteți puțin pe bărbatul căruia doriți să îi faceți un astfel de cadou, este chiar simplu de cumpărat tricouri pentru bărbați, atâta timp cât țineți cont de aspectele de mai sus.

Despre admin 6694 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.