Iarbă de aproape doi metri pe mai multe străzi din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

În timp ce primăria din Lugoj se ocupă cu organizarea de festivaluri și alte evenimente culturale, în cartiere natura își reia partea, scrie Lugojeanul.ro. Cel puțin asta susțin locuitorii cartierelor din municipiu, care spun că în unele locuri iarba de lângă trotuare a ajuns sau chiar depășit doi metri înălțime.

Lugojenii, nemulțumiți de prioritățile administrației locale spun că iarba nu a fost tunsă niciodată pe străzi cum sunt Bocșei, vezi prima fotografie. O locuitoare a străzii spune că zona este un pericol mai ales pentru copiii care ies la plimbare pe trotuare.

„Iarba a trecut de doi metri, fără exagerare, e mai înaltă decât omul. Când ieșim cu copiii la plimbare, ne taie calea șobolani și alte animăluțe. Dacă ai neșansa să cazi într-o buruiană din asta, nu te mai găsește nimeni. Fără exagerare, este îngrijorător cât a putut să crească, și nimeni nu face nimic”,

a declarat lugojeanca. Deocamdată primăria nu a anunțat un plan de intervenție în zona cu probleme, cum nici în alte locuri din oraș unde iarba a crescut fără măsură.

Un alt lugojean se plânge că și pe strada Făgetului iarba are doi metri și arată ca un tunel. Iar un alt lugojean susține că așa este și pe strada Timișorii.

„Cât ține strada, iarba e de 2 metri! Domnule primar, centrul Lugojului când aveți de gând să îl reparați, în secolul 22?”,

se întreabă lugojeanul. Alții reclamă situația de pe strada Gheorghe Doja, din Microraion 1 și 2, de pe Malul Timișului, unde locatarii au strâns singuri resturile de crengi și acoperișuri după furtună, dar ele stau grămadă, că primaria nu vine să le ia.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.