Două gemene identice au născut în aceeaşi zi și ambele au patru copii: două fete și doi băieți

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Două gemene identice din Ierusalim au născut în aceeaşi zi, la distanţă de doar câteva ore, a anunţat spitalul în care surorile au dat naştere la doi băieţei, potrivit DPA, preluată de Agerpres.

Cele două surori, Yael Yishai şi Avital Segel, în vârstă de 31 de ani, au fost internate una după cealaltă, după ce au intrat în travaliu, a anunţat spitalul Shaarei Zedek. Potrivit spitalului, bebeluşii s-au născut la diferenţă de doar câteva ore.

Yael a născut prima, urmată de Avital. În cazul ambelor femei, este vorba despre cel de-al patrulea copil, fiecare dintre ele având deja două fiice şi un fiu.  „Naşterea este un eveniment special şi emoţionant, dar aceasta a fost minunată”, a declarat Yael Yishai, una dintre cele două femei.

„Sunt fericită să împărtăşesc acest eveniment cu o prietenă bună, care este şi sora mea”, a mai spus ea. Cele două au fost internate în acelaşi salon, potrivit comunicatului spitalului. Ele au născut cel de-al treilea copil la distanţă de doar şase săptămâni, a mai spus Yael. Acum, ele îşi pot petrece din nou concediul de creştere a copilului împreună.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.