Galeria Brăteanu vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Ĩmpletind firul identității”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Stimați iubitori ai artelor,

Galeria Brăteanu vă invită miercuri, 19 iulie 2023, ora 19:00 la deschiderea expoziției de pictură  „Ĩmpletind firul identității” a artistului vizual Daniel Bulimar Henciu.

Născut în 14 martie 1976, la Filiaşi, absolvent al Facultătii de Arte Plastice şi Design din Timişoara, Secția Pictură, promoția 2020, Daniel Bulimar Henciu, trăieşte şi lucrează la Mănăştiur, Jud. Timiş.

Suita de lucrări prezentată în cadrul expoziției ,,Ĩmpletind firul identității ” realizată în culori acrilice, vibrante, pe panză, este inspirată de natură, predominand peisajul. Expoziția ramâne pe simeze până în data de 2 august, ora 17:00, fiind urmată de expoziția de pictură “ Live as we touch “ a artistei  Bandi Szidónia, curatoriată de Gabriela Robeci.

Mulțumim pe această cale celor care au sprijinit acest eveniment, Cramei Varvara din Silagiu, www.cramavarvara.ro şi domnului Gabriel Lungu manager al Agrotur Danubius din Gârnic, www.gernik.ro .

Vă aşteptăm cu drag miercuri, să îl cunoaşteți pe artist şi să descoperiți o parte din opera sa recentă, la un pahar de vin sec, natural, nefiltrat, produs şi ambalat de Solartrak s.r.l. la Silagiu.

Spațiul expozițional este situat pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara. Pentru informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: 0724523525.

                                                                                             Cu aleasă prețuire, Costin Brăteanu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.