Comuna Victor Vlad Delamarina a primit 13,314,155 de lei pentru realizarea unei stații de epurare și a unui sistem de canalizare în localitățile Visag, Pădureni și Honorici

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 434.977.777,79 de lei.

Din județul Timiș, Comuna Victor Vlad Delamarina a primit o finanțare de 13,314,155 de lei pentru realizarea unui sistem de canalizare și a unei stații de epurare în localitățile Visag, Pădureni și Honorici.

Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu beneficiarii proiectelor și vizează modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, precum și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, de canalizare menajeră și pluvială.

„Implementarea acestor proiecte va conduce la dezvoltarea durabilă și echilibrată a fiecărei comunități din România, atât din mediul rural, cât și din mediul urban, contribuind la bunăstarea tuturor cetățenilor”, a precizat ministrul dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” se ridică la 1.774, în valoare totală de 19.537.668.435,74 de lei.

Nicolae SILADE

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.