Foto! A început acțiunea de curățenie a Lugojului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Astăzi a început acțiunea săptămânală de curățenie a Lugolui, inițițiată de Primărie, cu ajutorul celor de la Sere și Spații Verzi și Salprest. În fiecare miercuri, cei de la Sere vor curăța anumite porțiuni ale orașului, urmând ca joia acțiunea să fie preluată de angajații de la Salprest. Dis de dimineață, aproximativ 20 de angajați de la Sere, înarmați cu motocoase, drujbe, maturi și alte unelte au început curățenia de la Podul de Beton, au continuat-o pe Splaiul Sporturilor, strada Paul Chinezu, strada Episcop Ioan Bălan și au încheiat-o pe strada Bucegi. Elena Olariu, coordonatoarea acțiunii, a spus că a găsit multă mizerie în locurile programate spre a fi curățate astăzi și că dorește să sensibilizeze cetățenii să nu mai arunce murdăria în locurile nepermise.

Astăzi a avut loc o acțiune săptămânală care se va desfășura în fiecare zi de miercuri. Am început de la podul de beton, Splaiul Sporturilor, strada Paul Chinezu, strada Episcop Ioan Bălan și se termină pe strada Bucegi. Am curățat bordurile, trotuarele, spațiul verde care este pe acest traseu, am cosit și am tuns arborii . În jur de 20 de muncitori au fost implicați. Noi, cei de la Sere și Spații Verzi vom continua curățenia și săptămâna viitoare, tot miercuri, când ne vom deplasa pe strada Țesătorilor și în Cartier Stadion”, a afirmat Elena Olariu, inginer peisagist și coordonator al acțiunii.

 Până atunci însă, mâine va fi rândul celor de la Salprest să contiune curățenia în Lugoj. Aceștia vor acționa pe Podul de Beton, strada 13 Decembrie, Narciselor, V.V. Delamarina, Ștefan cel  Mare, Împăratul Traian, Kogălniceanu, A.C. Popovici,Timotei Popovici, Ion Vidu, dar și în alte zone ale orașului. Acțiunea va începe la ora 6 și se preconizează că va fi încheiată la ora 14.

 

Alina DAMIAN

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.