Băiat de 8 ani la volan, cu 150 de km la oră, pe o autostradă, în Germania

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un băiat de opt ani din Soest, Germania, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, 21/22 august 2019, conducând maşina părinţilor pe autostrada spre Dortmund. Copilul trăieşte în Soest, în apropiere de Dortmund, împreună cu părinţii săi.

Imediat după miezul nopţii, când părinţii lui credeau că băiatul doarme dus, acesta s-a urcat în maşina parcată în faţa casei şi a reuşit să pornească la drum. Băiatul a intrat cu autoturismul pe autostradă, moment în care a început să i se facă rău de maşină. A atins o viteză uimitoare, aproape 150 de kilometri pe oră, înainte să reuşească să acceseze pilotul automat. A fost interceptat cu greu de un echipaj de poliţie, la mai bine de o oră de când părinţii au raportat dispariţia lui şi a maşinii. Luat la întrebări, micuţul a început să plângă şi a precizat că „voiam doar să conduc maşina un pic”. De altfel, părinţii băiatului au recunoscut că acesta este pasionat de karting şi tot ce înseamnă maşini.

În urmă cu câteva zile, băiatul de 8 ani a furat, din nou, maşina părinţilor. De această dată, el a intrat în plin într-un TIR care staţiona pe marginea unei şosele. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor atunci când au ajuns la locul accidentului şi au descoperit că şoferul vinovat era tot copilul de 8 ani. La fel ca şi data trecută, băiatul a început să plângă, iar când a fost băgat în maşina Poliţiei, a început să îi înjure pe agenţi.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.