Silvia Gheleșian este noul director al Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu” din Lugoj are de la 1 septembrie un nou director, în persoana profesoarei de științe economice, Silvia Gheleșian. Schimbarea a survenit după ce Marcel Drăgan nu a mai dorit să continue la conducerea acestei școli. Pe lângă activitatea la catedră, pe Silvia Gheleșian au recomandat-o o serie de proiecte la care a fost coordonator.Unul dintre ele este proiectul ROZE, care are ca titlu “Școala mea, pașaportul meu pentru succes”. Scopul  proiectlui este creșterea promovabilității. De asemenea s-a ocupat de alte trei proiecte Erasmus +, care au fost aprobate, privind promovarea educației culturale și toleranței. La acestea se adaugă încă două proiecte pe care noul director dorește să le continue, în colaborare cu alte țări europene.

 “Dorim ca în acest an să realizăm toate obiectivele școlii, așa cum ni le-am propus, eventual îmbunătățite pentru noul an școlar. Ne-am propus ca aceste clase pe care le vom avea în acest an, una de liceu, tehnician activități economice și patru de școală profesională, ultima aprobată fiind ce de comerț, să fie clase care să aibă elevi bine instruiți, elevi care să asigure agenților economici angajați de nădejde. Dorim ca în anul școlar care urmează, cu ajutorul celor trei proiecte Erasmus +, aprobate în timpul acestei vacanțe, plus celelalte (noi suntem la al optulea proiect Erasmus), să realizăm pentru elevii noștri mobilități frumoase, internaționale, educație culturală, prin activitățile pe care ni le-am propus. Avem proiectele Erasmus + de mobilitate a elevilor în Malta, vor pleca în perioada octombrie- noiembrie în această țară, timp de două săptămâni. Avem proiecte cu Danemarca, Portugalia, Spania, Grecia, Italia, Turcia, proiecte prin care elevii noștri să poată să colinde întreaga lume”, a declarat Silvia Gheleșian, noul director al Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu”.

Directorul și-a propus să crească rezultatele liceului și promovabilitatea, atât la bacalaureat, cât și la atestatele de competențe profesionale. De curând s-a instituit și o nouă clasă în cadrul liceului, la nivelul învățământului profesional și tehnic. Este vorba despre clasa de comerț, instituția lugojeană de învățământ având numărul maxim de elevi necesari pentru aprobarea acestei clase.

Alina DAMIAN

 

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.