Festivalul berii va avea loc în perioada 16-18 septembrie, la Plopi

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Nicolae SILADE

„Mister elucidat!”, titrează Lugojeanul.ro. După ce primăria din Lugoj a eșuat în a comunica eficient cu presa luni la rând, neoferind detalii despre Festivalul Berii, cel mai așteptat eveniment al anului, într-un final Lugojeanul a aflat ce se întâmplă cu mult-așteptatul eveniment. Acesta va avea loc la toamnă, într-o locație complet nouă, cel mai sigur fără mici și cel mai probabil fără bere.

Mai exact, Lugoj Beer Fest va fi un festival de trei zile, cu muzică de calitate, festival de food trucks și activități pentru toate zilele în zona evenimentului. Potrivit organizatorilor, Asociația Festivaluri Pentru Tineri, evenimentul va avea loc în perioada 16-17-18 septembrie. Lugoj Beer Fest va fi organizat în zona „La Plopi”, unde în trecut se chefuia după mitingurile de 1 Mai și 23 August.

„Scopul nostru este să luăm un eveniment municipal și să îl transformăm în ceva mai mult, să îi dăm cu adevărat tentă de festival. Avem experiență în organizat festivaluri mari, cel mai mare pe care îl organizăm fiind Vestfest. La Lugoj Beer Fest nu vor fi mici, însă vom avea opțiuni de mâncare și băuturi pentru toată lumea, grație food truck-urilor care vor veni. Vom avea artiști de renume național, pe care îi vom anunța în curând. La capitolul organizare, vom așeza festivalul în zona „La Plopi”, lăsând liber centrul orașului”, a declarat, pentru Lugojeanul.ro, Daniel Lupu, președintele Asociației Festivaluri Pentru Tineri, organizator al evenimentului.

Deocamdată, reprezentanții asociației semnează contractele cu trupele care vor urca pe scena festivalului. Vom reveni cu detalii despre afișul Lugoj Beer Fest imediat ce vom afla cine cântă la evenimentul preferat al lugojenilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.