Eșec de proporții la PNL Lugoj. Alegerile nu s-au desfășurat deoarece au participat doar 5 persoane

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Conducerea județeană interimară a PNL Timiș, prin secretariatul filialei, a încercat astăzi să organizeze alegeri la PNL Lugoj. Totul s-a soldat cu un eșec total.

Procedura, una excepțională, vine ca urmare a dizolvării organizației de către BPJ interimar al PNL Timiș, deoarece primarul municipiului, Claudiu Buciu, care era și președinte interimar al PNL Lugoj, a refuzat să țină alegeri ca urmare a modificării normei de reprezentare a delegațiilor pentru alegerile județene care ar trebui să aibă loc sâmbătă, 7 august.

Astăzi, conducerea județeană interimară reprezentată prin Alin Nica și Dănuț Groza, secretar general, s-a deplasat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj pentru a organiza alegeri, fără implicarea primarului Claudiu Buciu.

În ciuda apelurilor și mesajelor pe care cei doi le-au trimis  membrilor de partid, doar trei (3) membri s-au prezentat. Așadar, în total, la alegerile pentru PNL Lugoj au participat cinci (5) persoane.

În aceste condiții, Alin Nica și Dănuț Groza au părăsit incinta după doar cinci minute, fără ca ședința să aibă loc.

Alegerile sunt necesare deoarece, conform statului, alegerile județene nu pot fi organizate dacă în municipiile județului nu au avut loc alegeri.

Rămâne de văzut cum se va desfășura sâmbătă Conferința județeană a PNL Timiș, în condițiile în care alegerile de la Lugoj nu au avut loc, iar cele de la Timișoara sunt contestate la Curtea de Arbitraj a PNL.

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.