Semnează rapid fluxuri mari de documente cu o semnătură digitală

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poți îmbunătăți simțitor activitatea companiei tale prin eficientizarea anumitor proceduri interne, dacă alegi să implementezi în cadrul acesteia un soft dedicat resurselor umane. Un astfel de program, ce are integrate funcționalități precum semnătură digitală sau aplicatie pontaj îți va fi de mare ajutor. Inovațiile tehnologice continue vin în sprijinul afacerii tale, pentru a reduce timpul de lucru alocat în prezent sarcinilor administrative repetitive

Digitalizarea operațiunilor din companie te va scăpa de încărcătura operațiunilor manuale. O semnătură digitală îți va face misiunea de semnare a documentelor mult mai simplă. De asemenea, poți centraliza toate datele de prezență ale angajaților printr-o aplicatie pontaj. Astfel de soluții informatizate sunt menite să vină în sprijinul tău, pentru a-ți simplifica viața profesională.

De ce să alegi să folosești o semnătură digitală în compania ta?

Integrarea unei astfel de aplicații generează beneficii însemnate atât pentru conducerea companiei, cât și pentru angajați. Modulul de semnătură digitală vine în sprijinul tău atunci când ai de semnat un volum mare de documente, iar pentru asta ai avea nevoie de mult timp și energie. În schimb, cu o semnătură digitală procesul devine mult mai simplu. Semnarea electronică este posibilă pentru toate tipurile de acte, cum ar fi: adeverințe, contracte, acte adiționale sau cereri.

Cu această soluție semnezi într-un mod eficient documentele și printr-un proces etapizat. O semnătură digitală îți permite semnarea unor documente multiple, iar birocrația este simplificată. Un alt avantaj ar fi faptul că atât managementul, cât și angajații vor avea acces la acest serviciu, iar semnătură digitală va putea fi aplicată de ambele părți în urma unei proceduri bine stabilite. O altă funcție a unui soft de resurse umane este o aplicatie pontaj, modalitate prin care aduni pontajul angajaților într-un singur loc, fie că aceștia lucrează de la sediu sau de acasă.

Profesioniștii care au ales să utilizeze un software complex în detrimentul operațiunilor manuale s-au declarat foarte mulțumiți de decizia luată. Integrarea unor softuri digitale a reprezentat un pas important în îmbunătățirea experienței tuturor angajaților din companie, indiferent de departament. Prin implementarea unor soluții ca aplicatie pontaj, reduci semnificativ durata de lucru pentru strângerea evidenței de prezență a angajaților.

Eficientizează modul de colectare a datelor de prezență cu o aplicatie pontaj

În funcție de necesități, există soluții tehnologice pentru orice sarcină administrativă. Similar cu o semnătură digitală, o aplicatie pontaj vine în sprijinul companiei tale prin economisirea timpului necesar pentru efectuarea anumitor proceduri. Un astfel de modul facilitează comunicarea între departamentul de resurse umane și angajații companiei. Toate informațiile necesare sunt disponibile în sistem, se oferă transparență pentru salariați și poți, de asemenea, să stabilești programele de muncă ale acestora. Ei pot face diverse solicitări direct din soft, fără să mai fie nevoie de un schimb de e-mailuri între diferite departamente, la care răspunsurile să vină cu dificultate.

Investește în digitalizarea companiei tale și alege să colaborezi cu profesioniști care au creat soft-uri performante. Specialiștii de la UCMS by AROBS dezvoltă aplicații de resurse umane și payroll de 25 de ani. Soluția True HR, foarte apreciată pe piața din România, are în componență 19 funcționalități distincte menite să eficientizeze procedurile interne ale companiilor. Dacă ești interesat de programe dezvoltate să-ți economisească resurse materiale și cele legate de timp, ia legătura cu UCMS by AROBS prin e-mail la adresa office@ucms.ro ori la numărul de telefon 0720 534 424.

Sursă foto: Freepik. 

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.