Elevii din Tomești au primit tablete, laptop-uri, telefoane inteligente și un sistem audio

Share Button

Alina DAMIAN

Campania e-learningTM, lansată public pentru a facilita accesul cât mai multor elevi la învățământul online, o campanie inițiată la propunerea Instituției Prefectului și derulată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și cu sprjinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, prin Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, a făcut un nou pas concret.

După ce săptămâna trecută 18 copii din Cenei și Bobda au primit tablete, marți, 19 mai, prefectul de Timiș, Liliana Oneț, împreună cu Marin Popescu, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, și Radu Dragomir, directorul Direcției Județene de Telecomunicații Timiș din cadrul STS, au donat 17 device-uri și un sistem audio elevilor de la Școala Gimnazială Tomești – Colonie, pentru ca toți elevii din localitate să aibă acces la învățământul online.
Reprezentanții instituțiilor județe-ne au fost întâmpinați de Costel Medelean, primarul comunei To-mești, și de profesorii școlii din localitate, cu ajutorul cărora au fost identificați și nominalizați elevii care nu dispuneau de terminale necesare învățământului la distanță și cărora le sunt destinate tabletele, laptop-urile și telefoanele inteligente donate.

„Mă bucur că am putut aduce, în numele colegilor mei din Instituția Prefectului Județul Timiș, cât și a celorlalți donatori din instituțiile publice afiliate acestei campanii, un plus de facilități pentru elevi. Avem mulțumirea și împlinirea realizării unui gest util, o contribuție din inimă la creșterea calității vieții din Tomești, prin accesibilizarea învățământului la distanță, devenit de acum o realitate pentru toți elevii din comună”,

a declarat prefectul județului Timiș, Liliana Oneț.
Aceste device-uri (tablete, laptop, telefon inteligent) au fost achiziționate în urma donațiilor angajaților Instituției Prefectului, Serviciului de Telecomunicații Speciale – Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș și Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș.

„Trebuie menționat că și alte instituții publice s-au alăturat Campaniei e-learningTM și au anunțat că vor dona, zilele următoare, echipamente utile educației online. Campania “e-learningTM” este dedicată copiilor din comunitățile locale timișene. Le mulțumim tuturor celor care au răspuns apelurilor noastre prin donații. Așteptăm ca și alte companii, instituții publice, organizații neguvernamentale și persoane fizice să se alăture acestui demers venit în sprijinul elevilor timișeni”,

au anunțat reprezentanții Prefecturii Timiș.

333

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.