1,5 milioane de lei pentru proiecte culturale online. Cum se accesează finanțarea CJT

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Consiliul Județean Timiș alocă 1,5 milioane lei pentru evenimente care se vor desfășura exclusiv în mediul online. Este prima măsură anunțată de președintele CJ Timiș, Călin Dobra, în cadrul programului OcroTim, menit să revitalizeze economia și mediul socio-cultural al județului.

„Artiștii trebuie sprijiniți să treacă peste perioada dificilă în care ne aflăm. Împreună cu profesioniștii din domeniu am găsit o soluție pentru a susține cultura. Facem acest lucru în cadrul programului OcroTim, iar astăzi venim cu prima măsură concretă, prin care îi sprijinim, în mod special, pe artiștii independenți. Alocăm 1,5 milioane lei, prin Agenda Culturală, pentru evenimente care se vor desfășura exclusiv în online. Procedura de depunere a proiectelor rămâne aceeași. E o premieră, iar măsura va fi votată în următoarea ședință de plen a aleșilor județeni”,

spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra. În total, pentru Agenda Culturală 2020 a CJ Timiș este prevăzută suma de 4.4 milioane lei. Când situația o va permite, se va deschide și apelul pentru celelalte tipuri de acțiuni culturale.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.