Elevii de la „Hasdeu”, premii la Simpozionul Național „Calitatea – un atu pentru viitor”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au participat la prima ediție a Simpozionului Național „Calitatea – un atu pentru viitor”, organizat de Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului prin Departamentul de Chimie Aplicată și Ingineria Compușilor Anorganici și a Mediului din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara.

La acest simpozion, cele mai bune lucrări au fost premiate. Concursul s-a desfășurat on-line în data de 11 noiembrie 2021, de Ziua Mondială a Calității, și a constat în susținerea unor proiecte legate de calitatea vieții.

Simpozionul a avut cinci secțiuni, la fiecare secțiune acordându-se câte două premii.

La secțiunea I – gimnaziu, elevii Fekete Timea și Ivanciu Stroia Bogdan, din clasa a VII-a, coordonați de prof. Ivanciu Stroia Gabriela, au obținut premiul I pentru lucrarea “Calitatea vieţii şi preţul dezvoltării”. Tot premiul I a obținut și elevul Gherga Mario, din clasa a VIII-a, pregătit de prof. Bârlea Ana, pentru lucrarea “Calitatea vieţii în locuinţe”. De asemenea, elevele Besoiu Amedeea și Constantin Alessia, din clasa a VIII-a, pregătite de prof. Bârlea Ana, au obținut o mențiune, pentru lucrarea “Calitatea mediului”.

La secțiunea I – liceu clasa a XII-a, elevele Baranai Anamaria și Costinas Iasmina, coordonate de prof. Bârlea Ana, au obținut premiul al III-lea pentru lucrarea “Protecţia mediului ȋnconjurător”.

La secțiunea a III-a – liceu clasa a X-a, au obținut mențiuni elevii:

  • Birău Andreea (coordonată de prof. Bârlea Ana) pentru lucrarea “Calitatea vieţii”,
  • Marcu Selia (coordonată deprof. Fedorca Letiția) pentru lucrarea“Calitatea – un atu pentru viitor”,
  • Cărăbaș Ionuț Rareș și Grijincu Alexandra Stefania (pregătiți de prof. Fedorca Letiția) pentru lucrarea “Calitatea produselor lactate”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.