Echipa PSD Lugoj împreună cu echipele USR-PLUS și PMP împiedică tunurile imobiliare ale primarului Buciu de la PNL

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Foto: Lugojexpres.ro

PSD Lugoj ne-a remis un comunicat de presă, pe care îl publicăm mai jos.

Echipa PSD Lugoj împreună cu echipele USR-PLUS și PMP
împiedică tunurile imobiliare ale primarului Buciu de la PNL

Astăzi, în plenul Consiliului Local al Municipiului Lugoj, consilierii PSD, USR-PLUS și PMP s-au opus proiectului de hotărâre privind aprobarea inițierii procedurilor în vederea achiziționării unor imobile. Proiectul de hotărâre este susținut de către actualul primar PNL al Lugojului, Claudiu Buciu, în cauză fiind vorba despre clădirile fostei Întreprinderi Textila Lugoj, situată pe strada Buziaşului.

Nu doar că edilul Buciu urmărește să ducă la îndeplinire interesele personale și combinațiile de prietenie și rudenie ale apropiaților săi, dar, în ilegalitățile pe care s-a obișnuit să le facă, încă dinainte de a fi ales primar, se folosește și de aparatul de lucru al primăriei.

„Domnule primar, dacă până acum «jocurile» imobiliare le făceați din bani personali – sau, cel puțin așa presupunem – acum vă permiteți aroganța să jucați banii lugojenilor la imobiliare, în interes personal și extins către apropiații din anturajul în care vă relaxați. Noi, cei din PSD, facem un apel public și vă transmitem următorul mesaj: nu amestecați bunurile și banii lugojenilor în «caracatița imobiliară» pe care o girați! Aveți măcar un strop de decență!”, Călin Dobra, președinte interimar PSD Lugoj.

Biroul de presă al PSD Timiș

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.