Dubai se laudă cu piscina suspendată la cea mai mare înălţime

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Până acum, singurul mod în care se puteau vedea insulele Palm Jumeirah era dintr-un avion sau de la Stația Spațială Internațională. Însă acum, noua piscină din Dubai, una dintre cele mai înalte din lume, oferă priveliști minunate. Amplasată la etajul 50 din Palm Tower, piscina are 750 de metri pătraţi şi oferă o vedere panoramică.

Complexul hotelier și rezidențial Palm Tower conține un hotel de cinci stele cu 290 camere și 432 de apartamente de lux complet mobilate. Vizitatorii pot admira de la 200 de metri altitudine Insula Palmier, Burj Al Arab sau Burj Khalifa. Intrarea costă între 40 şi 90 de dolari, în funcţie de momentul zilei. Preţurile cele mai ridicate se vor percepe după lăsarea serii. La două etaje deasupra piscinei a fost construită şi o punte de observaţie, care este însă exclusiv destinată turiştilor cazaţi la hotel.

Piscina oferă vederi la 360 de grade de la etajul 50 al The Palm Tower. De asemenea, va exista un restaurant la etajul 51. Puntea de observare la etajul 52, The View at The Palm, permite vizitatorilor să vadă o panoramă completă a mării și continentului. „The View at the Palm combină vederi uimitoare, uluitoare, cu o experiență interactivă, educativă”, a declarat pentru CNN Omar Khoory, directorul general al Nakheel (dezvoltatorul complexului hotelier şi rezidenţial).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.