Două noi sensuri giratorii pe centura Lugojului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara încearcă să obțină o finanțare, prin Banca Europeană de Investiții, pentru amenajarea a două sensuri giratorii pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj, în locurile în care s-au produs un număr mare de accidente rutiere: la intersecția cu drumurile spre Tapia și Hezeriș.

În cazul în care DRDP Timișoara nu va obține finanțarea, noua administrație a Lugojului și-a manifestat disponibilitatea de a aloca, din bugetul local, sumele necesare realizării celor două sensuri giratorii.

„Am discutat cu domnul Horațiu Simion, de la DRDP Timișoara. Dânșii au în lucru două proiecte, care sunt depuse pentru finanțare, privind construcția a două sensuri giratorii, unul la intersecția dintre drumul Tapiei și centură, și celălalt la intersecția dintre drumul Hezerișului și centură, locații pe care toți le cunoaștem ca fiind locații periculoase, așa zise puncte negre în traficul rutier.

Dacă dânșii nu vor obține finanțare, încearcă prin Banca Europeană de Investiții, ne-am arătat disponibilitatea să le realizăm noi, din bugetul local. Vor afla răspunsul în maxim două, trei luni. Proiectele sunt întocmite deja și de la momentul acela nu ar fi mult până am reuși să găsim un constructor și să le realizăm”,

a anunțat primarul Lugojului,  Claudiu Buciu.               

(A. O.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.