Două eleve ale Școlii de Arte „Remus Tașcău” din Lugoj, pe primul loc la Concursul „ON!STAGE” 2019

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Concursul Național de Interpretare Artistică „ON!STAGE” 2019, ediția a II – a, este o manifestare artistică anuală, organizată de Școala ProMuzica & Cultura Timișoara, în colaborare cu Colegiul Național de Arte „Ion Vidu” Timișoara.

Anul acesta, concursul  „ON!STAGE” a avut loc între 29-31 martie 2019. Școala de Arte „Remus Tașcău” din Lugoj, a  participat prin două reprezentante de la clasa de dans, pregătite de prof. Sorina Seracin.

La secțiunea dans modern, Aria – Selena Lobonea (18 ani) a obținut premiul I, cu un total de 95 puncte. La secțiunea balet contemporan, Ana – Larisa Danciu (14 ani) a obținut Trofeul pe categorie.

Tinerele talente ale școlii s-au prezentat cu brio și la categoria balet contemporan duo (grup 1+1) obținând și la această categorie un binemeritat premiul I cu un total de 99 puncte.

„Acest eveniment cultural are ca scop promovarea artei muzicale (și nu numai) și își propune descoperirea și motivarea tinerilor talentați, promovarea și aprecierea participanților la adevărata lor valoare, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între tineri.

Prin acest concurs, s-au realizat legături cultural artistice între instituțiile prezente, legându-se prietenii, colaborări între tinerii participanți, profesorii îndrumători, toți  având un bun prilej de schimburi de experiență.

Sunt foarte mândră de tot ceea ce au realizat Larisa și Aria sub directa îndrumare a d-nei prof. Sorina Seracin și le felicit pentru aceste premii remarcabile care aduc un plus de valoare școlii”, a declarat pentru Actualitatea directoarea Școlii de Arte „Remus Tașcău” Lugoj, Loredana Lupescu.

AL PRESS

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.