Educaţie financiară ne-bancară pentru elevii de la Liceul Tehnologic Valeriu Branişte

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru al doilea an consecutiv, Liceul Tehnologic Valeriu Branişte, în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară din Bucureşti, a oferit elevilor de clasa a XI-a şansa de a avea acces la informaţii importante şi relevante pentru educaţia financiară ne-bancară a adolescenţilor.

80 de elevi au participat, timp de 4 ore, la programul ASF, acesta fiind intens şi concentrat pe aspectele practice cu care tinerii se pot confrunta acum şi în viitor în ceea ce priveşte gestionarea banilor şi bugetului personal.

„Înainte de toate, acest program este o alternativă educaţională pentru elevi. Atunci când informaţiile şi activităţile de învăţare sunt livrate de cineva din afara şcolii, ele par a fi şi mai concrete şi mai utile. Suntem bucuroşi că elevii au beneficiat de acest program, de faptul că Autoritatea de Supraveghere Financiară a acceptat continuarea parteneriatului cu Liceul Tehnologic Valeriu Branişte în derularea acestui program. Mulţumim formatorului ASF pentru activitate şi pentru modul profesionist, dar relaxat şi agreabil, în care a prezentat informaţiile din programul de educaţiei financiară ne-bancară”, ne-a declarat prof. Cosmin Gheorghe, directorul liceului lugojean.

Liceul Tehnologic Valeriu Branişte completează educaţia financiară a elevilor prin implementarea unor programe specifice derulate în parteneriat cu Junior Achievement Romania.

Participanţii la aceste programe primesc certificate care atestă nivelul de cunoştinţe şi competenţe dobândite de către elevi pe parcursul stagiului de formare.

AL PRESS

Despre admin 6577 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.