Dorin Horvath a fost desemnat de Federația Română de Volei antrenorul anului la volei-junioare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Profesorul Dorin Horvath, de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, a fost desemnat antrenorul anului 2022 la volei-junioare, de către Federația Română de Volei.

Trofeul i-a fost înmânat antrenorului lugojean de către Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, în cadrul Galei Voleiului Românesc, care a avut loc, luni, la Camera de Comerț și Industrie București.

Profesorul Dorin Horvath a câștigat în acest an titlul național cu echipa de volei-junioare a CSȘ Lugoj, la turneul final care s-a desfășurat la Timișoara, unde formația lugojeană s-a clasat pe primul loc, fiind urmată, pe podium, de CS Dinamo București și CS Dacia Mioveni.

„Ca urmare a excelentei performanțe de a câștiga titlul național la volei – junioare pentru Clubul Sportiv Școlar Lugoj, profesorului Dorin Horvath i s-a atribuit premiul de „Antrenorul anului 2022” la nivel de junioare. Ne alăturăm felicitărilor tuturor iubitorilor voleiului, urându-i lui Doru sănătate și spor la treabă în continuare!”, a transmis Dan Brudiu, președintele Secției de Volei a CSM Lugoj.

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.