Doi bucătari asiatici au fost angajați de Octavian Batori că să diversifice meniul

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lanțul de restaurante deținut de omul de afaceri Octavian Batori își diversifică mereu oferta și face noi investiții, chiar și în această perioadă pandemică. Se introduc meniuri noi, atât pentru servirea în locațiile din Lugoj, Reșița și Timișoara, cât și pentru comenzile la domiciliu. Pentru asta, de câteva zile, au fost angajați doi bucătari noi, care să sprijine diversificarea meniurilor.

„Este vorba de doi bucătari asiatici, cu mare experiență, unul dintre ei a lucrat în restaurante și hoteluri de lux din Dubai. Au ajuns la noi prin intermediul unei firme de recrutare și o să ne ajute să dezvoltăm meniul cu mâncăruri tradiționale asiatice. Au început deja lucrul și suntem uimiți de felul în care gătesc. Tot ce fac, fac cu ingrediente naturale pe care și le pregătesc singuri. Gătesc foarte mult cu carne de pui, carne de vită și cu orez. Cu siguranță clienții noștri vor putea să comande inclusiv cunoscuții noodlees – acei tăiței subțiri, specifici bucătăriei asiatice”,

a declarat Octavian Batori pentru Lugojeanul.ro. Printre noutățile pregătite pentru clienți e și gama variată de hamburgeri, aripioare picante, crispy și un mic dejun englezesc.

„Gătim cât mai natural, pentru că oamenii își doresc hrană sănătoasă. Au crescut foarte mult comenzile la salate, în ultimul an. La hamburgheri nu folosim amelioratori nici la carne și nici la chiflă. Avem furnizorii noștri de carne, crescători de animale din zona Lugoj-Făget, carnea de la ei e mai curată și sănătoasă decât cea de la supermarket”,

a mai spus Octavian Batori.

Denisa GREGA

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.