Din 10 august, centrul orașului se transformă în șantier

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria a găsit constructor pentru partea întâi a pasajului pietonal Mocioni, informează Lugojeanul.ro. Primarul Francisc Boldea spune că lucrările vor începe în data de 10 august 2020.

„Firma este Eldiclau și este condusă de către Etlon Dincă. Are mare experiență în lucrări de acest gen, mulți angajați, e o firmă mare. În data de 10 august, vom începe lucrările pe Mocioni, între Ceasul Electric și strada Bucegi. Având în vedere modificările ce trebuie făcute, probabil că vom bloca partea centrală și va rămâne doar o cale mică de acces către magazine. Am discutat cu domnul Dincă, vineri, și am găsit o soluție ca să lăsăm o cale de acces să-i ajutăm pe comercianții care au spații în zonă. Vom face în așa fel încât, până la sfârșitul anului, până în 1 decembrie, să fie gata lucările la acest tronson”,

a declarat primarul Lugojului. Proiectul privind reabilitarea zonei centrale a Lugojului este unul dintre cele mai vechi care se află pe masa executivului lugojean. În ultimul mandat, fostul primar Marius Martinescu a prezentat studiul privind reabilitarea acestei zone. Suma totală pentru reabilitarea celor trei tronsoane ale pasajului pietonal se ridică la peste 21 de milioane de lei, bani care vor fi asigurați de la bugetul local.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.