Dana Țepeș este candidatul USR pentru Primăria Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

USR Lugoj va avea candidat pentru cea mai importantă funcție a orașului. Este vorba despre Dana Țepeș, președinta organizației lugojene, care a postat pe pagina sa de Facebook anunțul că va candida.

„Mă numesc Daniela Țepeș și sunt expert contabil, cu experiență europeană în domeniu. Cu toate acestea, nu am părăsit niciodată Banatul. Mi-s născută și crescută în Lugoj și locuiesc de zeci de ani în municipiul nostru, la bloc, deci cunosc la fel de bine ca toți lugojenii problemele locale, ale căror soluții țin doar de bunul-simț.

Elementul declanșator pentru implicarea în politică a fost Ordonanța anti-justiție din februarie 2017, care a scos în stradă un milion de români revoltați, proteste la care m-am alăturat și am participat săptămâni la rând. Atunci am înțeles că, doar ieșind în stradă, nu realizăm nimic. Implicarea politică este singura cale prin care putem schimba lucrurile. Candidez la funcția de primar al Lugojului din partea Alianței USR PLUS pentru a face „curățenie generală” în primărie.

Voi implementa bugetarea participativă, metoda prin care nu politicienii, ci lugojenii vor hotărî prioritățile invesțitiilor din fiecare cartier. Cu ajutorul tinerilor mei colegi specializați în obținerea fondurilor europene, vom realiza izolarea termică a tuturor blocurilor din municipiul nostru. Noi, Alianța USR PLUS, câștigătorii alegerilor europarlamentare de anul trecut în județul Timiș, participăm pentru prima dată la alegeri locale, pentru o primărie fără hoți și fără corupți. Ia-ți orasul înapoi! Lugojul va înflori doar condus de oameni care muncesc și trăiesc cinstit”,

a scris Dana Țepeș în anunțul său de candidatură.

Dan TIMARU

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.