De Ziua Copilului, Grădinița din Victor Vlad Delamarina a primit o nouă înfățișare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Vineri, 31 mai 2019, într-un fel de avanpremieră la Ziua Copilului, a avut loc inaugurarea Grădiniței cu Program Normal Victor Vlad Delamarina, după ample lucrări de restaurare, renovare, datorate Rotary Club Cosmopolitan Timișoara, Werzalit Lemn Tech SCS, TThamisa Lemn Tec SRL și Linea Arredo – Mobila Italiana, lucrări care au constat în renovarea interiorului, pictura pereților și dotarea cu mobilier.

„Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare mare, de la Rotary Club Cosmopolitan Timișoara, Werzalit Lemn Tech SCS, TThamisa Lemn Tec SRL și Linea Arredo – Mobila Italiana, grădinița noastră a primit o nouă înfățișare, hăinuțe noi, de sărbătoare, dotări cu mobilă, cu măsuțe și cu scăunele. Am fost incluși într-un proiect al dumnealor și am înțeles că o să ne ajute și cu școala, și le mulțumim frumos și pe această cale, iar dl Petrică Zmed a pictat grădinița, a continuat munca pe care am început-o eu și a ieșit foarte frumos. Așteptăm copiii să se înscrie la noua noastră grădiniță, în număr cât mai mare, pentru că acum avem posibilitatea de a le oferi tot ce este mai bun”, ne-a declarat Alina Adriana Suciu, educatoare la Grădinița cu Program Normal Victor Vlad Delamarina.

Copiii au primit cadouri de la firmele și organizațiile mai sus menționate, dar și de la Primăria Victor Vlad Delamarina, apoi au prezentat un scurt program artistic pentru cei prezenți.

„Este o acțiune tipică pentru organizația noastră. Cu ajutorul firmei Werzalit, din Lugoj, care este unul dintre sponsorii de bază ai clubului nostru, am reușit să modernizăm grădinița, să o aducem la standardele anului 2019. Este prima acțiune în jurul Lugojului, după altele în zona Timișului și chiar pentru unele școli din Lugoj”, ne-a declarat Cristian Moroaică, reprezentatul Rotary Club Cosmopolitan Timișoara.

Mobilierul din interiorul grădiniței a fost asigurat de firma Linea Arredo – Mobila Italiana, prin bunăvoința doamnei Nicoleta Cărăușu.

„Inițiatorii acestei acțiuni au fost reprezentanții Rotary Club Cosmopolitan Timișoara, împreună cu sponsorii Werzalit Lemn Tech SCS, TThamisa Lemn Tec SRL și Linea Arredo – Mobila Italiana”, ne-a declarat Alfred Klaus Ionannis, reprezentantul firmei Werzalit. 

AL PRESS

 

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.