De la lume adunate și de nimeni rezolvate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Referitor la centrul orașului, care arată ca un șantier în nelucru, circulă diferite zvonuri. Unii zic că se lucrează, însă doar în subteran, la linia de metrou, alții zic că acolo… dar câte nu se zic. Adevărul adevărat este că acolo se sapă în vederea găsirii promisiunilor electorale făcute de actualul primar, înainte de alegeri. Până acum nu s-a găsit nimic…

Malurile Timișului sunt pline de hârtii, din cauza așa-zisei lipse de educație a populației. Păi dacă populația nu este educată, atunci educatorul-șef al orașului ar trebui să scoată educatorii cu chitanțierul de amenzi pe stradă și să se înceapă educarea. Întrebarea este: cine-i educă pe educatori?

Așa cum floarea soarelui se răsucește după soare, tot așa și stâlpul din imagine se răsucește după lună. Cum uneori cerul este noros, lampadarul își pierde orientarea și stă și el cum poate. Totuși, ăștia care se ocupă cu statul stâlpilor să nu mai stea degeaba și să orienteze stâlpul dezorientat.

Să vezi și să nu crezi! Un câine a făcut o descoperire incredibilă. Pe când se plimba cu barca pe Timiș. Din adâncuri a ieșit o bicicletă și de atunci pescarul știe că în Timiș nu-i scrumbie, dar poți prinde pe-ndelete schelete de biciclete.

În parcul din spatele primăriei se află două WC-uri ecologice, care își revarsă cu generozitate prețiosul conținut în calea trecătorilor. Domnii din primărie nu trebuie să se deplaseze până acolo ca să verifice adevărul spuselor noastre. E suficient să deschidă geamul și să respire cu nesaț aer cu rahați.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.