De la lume adunate, difuzate, comentate, poate că și rezolvate…

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În Lugoj, pe strada 13 Decembrie, colț cu Olari, s-a organizat recent o expoziție stradală, unde artiști anonimi au expus lucrări personale. Expoziția este deschisă publicului 24 de ore din 24. Intrarea este liberă. Îi invităm pe angajații primăriei la vernisaj.


În Cimitirul Eroilor, se pare că generalul încă în viață conduce mândru o aplicație militară, intitulată „Eroii noștri din tufiș”. Mormintele acoperite de vegetație maschează acțiunea. Totuși, ochiul vigilent al presei a sesizat starea jalnică în care a ajuns locul unde își dorm somnul de veci eroii neamului. Rușine! Rușine! De 3 ori.

De câteva luni bune, un bec din Parcul Copiilor din Micro I a orbit. Dar se pare că și cei care ar trebui să îi redea vederea suferă de orbul găinii și nu văd că el nu vede. Sugerăm părinților să monteze în zonă un lămpaș, o feștilă, un licurici, care să lumineze copilăria întunecată la locul de joacă și care să-i ferească pe copii de mașini și accidente.

În scurt timp, lugojenii vor fi loviți de un val de fericire. Primăria a găsit soluția prin care orașul va deveni un cuib al fericirii. Se vor planta 100 de arbori Catalpa, care generează o stare de bine și alungă și țânțarii. Dacă ar alunga și ciorile, chiar ar fi o fericire!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.