100 de milioane de lei pentru Podul de Beton și Podul de Fier

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Municipiului Lugoj va depune trei cereri de finanțare pentru programul care a dus la ruptura alianței dintre PNL și USRPLUS și la căderea Guvernului.

Administrația municipiului solicită bani pentru branșarea locuitorilor la noua rețea de apă, dar și pentru reabilitarea totală a celor două poduri care leagă orașul peste Timiș.

Vineri, 5 noiembrie, consilierii locali s-au întâlnit într-o şedinţă extraordinară „de îndată” pentru a aproba indicatorii economici pentru cele două proiecte de reabilitare a podurilor.

„Consiliul local a fost convocat pentru a supune aprobării indicatorii a două obiective de investiții. Primul proiect se referă la reabilitarea podului de peste Timiș, între străzile Coloman Wallisch și Ion Huniade, denumit și Podul de Beton, iar cel de-al doilea proiect se referă la reabilitarea Podului de Fier, de peste Timiș. Aceste două obiective, împreună cu realizarea branșamentelor de apă în municipiul Lugoj vor fi transmise spre finanțare pentru programul Anghel Saligny. În total, este vorba despre o sumă de aproximativ 100 de milioane de lei. 83 de milioane de lei sunt destinați pentru branșamente, iar 25 de milioane de lei sunt pentru cele două poduri”,

a declarat Bogdan Blidariu, pentru Lugojeanul.ro.

Zilele următoare vor fi depuse cererile de finanțare pentru cele trei obiective, urmând ca în etapa viitoare să fie depusă întreaga documentație.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.