Cum va arăta Lugojul în anul 2060, în viziunea elevilor participanți la proiectul „Viitorul în mâinile mele”, ediția a XI-a, inițiat de Honeywell

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Elevi de la trei licee din Lugoj – Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”, Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” și Liceul Tehnologic „Valeriu Branişte” – participă, în această săptămână, la cea de-a XI-a ediție a proiectului „Viitorul în mâinile mele”, inițiat de compania Honeywell Life Safety Romania.

Astfel, în perioada 4-8 iunie 2019, elevii participă la un program gratuit de învățare experențială realizat de traineri profesioniști, unde își dezvoltă inteligența emoțională și învăță să își folosească potențialul de care dispun, își  cristalizează valorile și viziunea asupra viitorului, dobândind instrumente practice pentru accelerarea carierei.

Proiectul se adresează tinerilor din clasa a XI-a care, prin dezvoltare personală, vor să dețină controlul asupra viitorului și vor să fie cu un pas înaintea generaţiei lor. În cadrul acestui proiect, liceenii lugojeni au redactat eseuri cu tema „Viitorul în mâinile mele”, iar dintre cele 67 trimise către firmă, 24 au fost selecționate.

Joi, 6 iunie, cei 24 de elevi, care participă la faza finală a proiectului, și-au prezenta macheta „Lugoj în anul 2060” realizată în cadrul concursului „Viitorul în mâinile mele”.

E interesantă viziunea tinerilor în ceea ce privește propriul lor viitor și modalitatea în care vor să trăiască în orașul de pe malurile Timișului. Mai rămâne ca proiectele lor să se și materializeze.

„Viitorul în mâinile mele” este un proiect de responsabilizare socială corporatistă și are ca scop oferirea de sprijin profesional și dezvoltare personală elevilor de clasa a XI-a. Parteneri ai proiectului sunt Primăria Lugoj și Corporate Dynamics.

N. SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.