Cum arată casele de lux ale Lugojului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cât costă cea mai scumpă vilă sau cel mai scump apartament, de vânzare pe internet

Lugojeanul.ro

Te-ai întrebat vreodată cum arată casele de lux ale Lugojului? Dacă da, află că cele mai scumpe case din oraș, atât de pe sol cât și sub formă de apartament de bloc, costă între 115.000 și 320.000 de euro. Cele două locuințe au apărut recent pe site-urile de anunțuri imobiliare.

Apartamentul scos la vânzare (foto 1 & 2) costă 115 mii de euro și este situat într-un bloc din cartierul Cotu Mic. Are 130 de metri pătrați și vine cu 3 camere mobilate cu mobilă de lux. Apartamentul oferă și o priveliște de vis, spre malurile Timișului, fiind situat la etajul patru. Electronicele și electrocasnicele din apartament pot fi controlate de la distanță cu telefonul mobil, iar tavanul este tencuit cu Stucco Veneziano. În apartament intri doar pe bază de amprentă.

Vila de 320.000 de euro (foto 3, 4, 5) dispune de 1.100 metri pătrați de teren, dintre care 400 de metri pătrați suprafață construită. Vine pe două niveluri, parter și mansardă, iar în total are 5 camere. Curtea dispune de o piscină modernă cu mozaic de 8×5 m și iluminată, cu bazin compensator, sistem de filtrare și tratare a apei, gazon cu udare smart, care poate fi controlat de pe telefon sau poate fi programt, dar are și multe alte dotări „science fiction”.

Proprietățile au sisteme de supraveghere video și anti-furt de ultimă generație. Amândouă proprietățile sunt listate pe site-urile de profil, cum ar fi Storia.ro.

Așadar, dacă ai în cont 435.000 de euro, nu mai ezita: atât apartamentul, cât și vila pot fi ale tale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.