CSM Lugoj „a repatriat” două voleibaliste de valoare. Ce jucătoare rămân la lot

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

CSM Lugoj are schimbări importante în lot, aproape ca în fiecare pauză competiţională. Performera judeţului din eurocupe va aborda noul sezon din A1 cu noi speranţe la primele locuri. Clubul a anunţat  două achiziţii importante, reveniri în fapt, cele ale Ramonei Rus şi Daianei Roman.

„Fetele noastre revin acasă. Două dintre cele mai valoroase sportive din România, care au avut şansa titularizării în prima ligă la CSM Lugoj, Ramona Adelina Rus şi Daiana Roxana Roman, revin din nou în familia noastră. Jucătoare de echipa naţională, cele două sportive vor evolua din sezonul viitor în culorile alb-albastre, acolo unde au mai petrecut două sezoane, Ramona, şi patru, Daiana.

Ramona Rus evoluează pe postul de secund, este născută în 8 octombrie 1996, şi vine de la CS Medgidia. A mai evoluat la CSM Volei Alba Blaj.

Daiana Roman este cu doi ani mai tânără, născută pe 07 iunie 1998 şi joacă pe postul de centru. După CSM Lugoj a jucat la CSO Voluntari şi CSM Volei Alba Blaj. Bun revenit fetelor şi succes în sezonul viitor”, se arată în anunţul CSM-ului.

CSM Lugoj a anunţat şi numele care rămân pe Timiş sub fileu:

„Suntem aproape gata cu transferurile și cu ceea ce înseamnă pregătirea noului sezon. Încă mai lucrăm la definitivarea lotului, pentru că nu este ușor să găsim ceea ce ne dorim, dar suntem în măsură să vă prezentăm o mare parte din noutățile cu care vom aborda campionatul, Cupa României și CEV Challenge Cup.

Ca de obicei, se cuvine să mulțumim celor care au ales să continue alături de noi și în sezonul 2022 – 2023. Cea mai valoroasă jucătoare a lotului rămâne liberoul Silvija Popovic, cea care va fi și căpitanul echipei în sezonul următor. Alături de ea va continua și liberoul Adriana Popa, centrul Andreea Gemănariu, secundul Georgiana Popa și universalul Simina Străchinescu”.

Plecările nu au fost deloc puţine, nu mai puţin de nouă jucătoare au plecat după ediţia 2021-2022: Bojana Celic Markovic, Petya Barakova, Catarina Kanak, Sara Sakradjia, Dubravka Vukoja, Tanija Sredic, Loredana Filipaș, Patricia Bărbulescu și Andra Badiu-Savu.

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.