ISJ Timiș a anulat decizia de comasare a școlilor nr. 3 și nr. 4

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a anulat decizia de comasare a Școlii Gimnaziale nr. 3 cu Școala Gimnazială  nr. 4. Anunțul a fost făcut de către Călin Dobra, președinte PSD Lugoj, pe pagina sa de Facebook.

„Anularea comasării celor două unități școlare este o decizie de normalitate pentru învățământul lugojean și încă o dovadă a incapacității edilului orașului de a lua măsuri care să vină în sprijinul locuitorilor. Un adevărat  „expert în educație”, domnul primar susținea fuziunea celor două școli „prin absorbția” Școlii Gimnaziale nr. 4 de către Școala Gimnazială nr. 3, decizie care a provocat neplăceri elevilor, părinților și cadrelor didactice”,

a ținut să precizeze Călin Dobra.

În ceea ce privește desființarea instituțiilor de cultură, Călin Dobra a declarat:

„După el, potopul! Nimic nu va mai sta în picioare, după mandatul lui Buciu. Luni, 27 iunie, desființează, cu acte-n regulă, Casa de Cultură a Municipiului, Școala de Arte „Remus Tașcău”, Galeria de Artă și Serviciul de administrare a Cinematografului „Bela Lugosi”! Și le va desființa, pentru că are majoritate în Consiliul Local.

Din 19 consilieri, 11 vor vota ce propune primarul Buciu.  Modul în care administrează orașul seamănă mai mult cu o vendetă, pare că se răzbună pe comunitate!

Oricum o critică pe unde apucă și este nemulțumit de lugojeni. Arată asta la fiecare pas pe care îl face!

Consilierii locali PSD din Lugoj nu vor vota asemenea inepții! Nu ne dorim desființarea Casei de Cultură, a Școlii de Arte „Remus Tașcău”, a Galeriei de Artă și nici a Cinematografului „Bela Lugosi”. Iubesc Lugojul, iubesc oamenii și nu suport să îi văd călcați în picioare!”

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.