Chiloți roz legați de stâlpi. După aproape o lună de la furtuna din Lugoj, efectele ei încă se văd

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Nicolae LAIEȚIU

După aproape o lună de la furtuna care a răvășit Lugojul, autoritățile locale nu au reușit să restabilească situația. Gunoaie, stâlpi rupți, crengi rupte încă se mai pot vedea pe multe străzi ale orașului, unele chiar centrale, cum este Splaiul Corneliu Coposu.

Iată ce scrie un lugojean:

„În data de 26 mai a avut loc FURTUNA. Nu vreau să critic, doar las pozele să vorbească de la sine. Sunt  de pe Splaiul Corneliu Coposu, astăzi 21.06.2022 (după aproape o lună). Pe acel mal trec în fiecare zi măturători și poliția comunitară, în plus sunt și camere de filmat, deci nu pot să cred că autoritățile nu știu cum arată această zonă… Încă mai sunt copaci rupți, stâlpi rupți și, mai nou, au apărut și chiloți roz legați de stâlpi”.

Comentariile la postarea lugojeanului spun multe despre modul în care este administrat orașul. Iată câteva:

„Noua modă pe Splaiul Corneliu Coposu: nu îți mai speli chiloții, îi lași la aerisit. Cam după 3 săptămâni, cred că ar fi cazul să îi ia proprietara, că s-au aerisit destul. Restul de copaci rupți, stâlpi căzuți, cu curent activ de 220 V, nu mai are rost să zic, că dau un farmec sălbatic deosebit de pitoresc”.

„Parcă e un loc părăsit”;

„Salariul să meargă, cetățenii să platească taxele și impozitele, plus amenzi, în rest Dumnezeu cu mila”;

„Nu are rost să mai vorbim, avem o administrație de „plâns”, se face o săptămână de când am sesizat un bec ars pe domeniul public și bineînțeles că nu s-a rezolvat nimic”;

„Cu cine și cu ce? Mai avem ceva în oraș, cetățenii sunt de vină cum arată orasul și foștii primari, aceeași melodie în fiecare zi, un oraș mizerabil”;

„Oraș lăsat în voia sorții din cauza unor persoane la locul nepotrivit”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.