Centrul orașului va rămâne la fel și de sărbători

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lugojenii s-au bucurat degeaba văzând că s-au reluat lucrările la centrul pietonal, rămas în stadiu de șantier de la fosta administrație și mai apoi abandonat, aproape doi ani, de către actuala. Deși firma care s-a ocupat de branșamentele la gaz a terminat lucrarea, se pare că reamenajarea centrului este departe de a se finaliza.

Potrivit administrației locale, branșarea la gaze s-a realizat deja, însă urmează o nouă etapă de branșare pe strada Mocioni, ce va fi realizată de către Meridian. S-au realizat cinci branșamente cu noua conductă, la cine-ma, hotel, precum și la alte trei imobile pe partea opusă.

Primarul orașului, Bogdan Blidariu, spune că lucrările se vor relua în 2023, neexistând o dată la care acestea ar putea fi terminate. Fostul primar Buciu a dat mai multe date posibile pentru finalizarea lucrărilor, dar toate acestea au fost deja depășite, spre nemulțumirea lugojenilor.

Însă într-o emisiune tv, Buciu a declarat că abia acum urmează să fie reproiectat centrul și că abia prin martie-aprilie va putea fi demarată licitația pentru execuție.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.