Cea mai nouă clădire din Lugoj, aproape de inaugurare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lugojul are o nouă clădire aproape gata de inaugurare. Este vorba despre construcția din vecinătatea Universității și a Palatului Justiției. Clădirea, aflată în lucru de mai mulți ani, a căpătat contur în ultimele luni după ce lucrările au fost reluate. Imobilul este aproape finalizat la exterior, urmând ca acesta să fie dat în utilizare anul viitor.

Acum 4 ani a fost demolată clădirea veche în care pe vremuri funcționa celebrul Gold Cafe. Termenul de finalizare a construcției era februarie 2022. În aceste zile, muncitorii finalizează lucrările la etajele superioare. Clădirea va adăposti un supermarket la parter, precum și spații co-merciale sau de birouri la etajele superioare.

Înainte de a începe reabilitarea, clădirea a fost de mai multe ori scoasă la vânzare pe internet, pe site-urile de profil. Ultimul preț la care aceasta a fost scoasă la vânzare a fost de aproximativ 500.000 de euro. Proprietarul clădirii a fost inițial un lugojean stabilit în Australia. În prezent clădirea aparține omului de afaceri lugojean Sorin Șeroni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.