Cățelul cu ochelari de soare, gonit de polițiști la Lugoj, a devenit vedetă la Turnul Eiffel din Paris

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Gabriel IOSA

Parisul este considerat capitala mondială a artei, în toate formele acesteia. Muzica răsună peste tot pe străduțele orașului, mai ales în locurile frecventate de cei peste 20 de milioane de turiști care vin anual aici. Artiștii stradali sunt încurajați în oraș, cât timp nu cer în mod direct bani pentru spectacolele pe care le oferă în stradă.

Unul dintre „artiștii” care au ajuns de curând la Paris este un cățel cu ochelari de soare. Acesta a apărut „pe scenă” și la Lugoj, în centrul orașului, făcând furori printre locuitorii orașului. Din nefericire, el și stăpâna lui, care cânta la un acordeon, au fost goniți de către polițiștii locali.

La Paris, femeia și cățelul și-au găsit un loc de cinste unde să încânte turiștii din toată lumea, chiar la baza Turnului Eiffel. De departe cel mai cunoscut turn din lume și unul dintre cele mai vizitate obiective turistice de pe glob, turnul din mijlocul Parisului nu mai are nevoie de nicio prezentare.

„Da, noi am fost la Lugoj, noi călătorim peste tot, vara mergem în afară, aici oamenii sunt mult mai lăsători cu cei care cântă pe stradă. Nu cerem nimic de la nimeni, nu le luăm banii cu japca, noi cântăm și, dacă vrea lumea, ne oferă o recompensă”, a povestit pentru Lugojeanul stăpâna patrupedului cu ochelari de soare.

Parisul le este accesibil lugojenilor cu ajutorul zborurilor operate de către Wizz Air de la Timișoara, de două sau trei ori pe săptămână. Prețurile unui bilet dus-întors pornesc de la 50 de euro de persoană.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.