Investiție de 30 milioane de euro. Grupul Oasis are în vedere primul proiect de tip retail parc din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

Oasis Retail Development & Consulting, deți-nută de antreprenorii sibieni Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, a demarat cea de-a doua fază a proiectului Prima Shopping Center, o investiție totală de 30 de milioane de euro.

Pe lista proiectelor noi din 2023 ale grupului Oasis se află Prima Shops Lugoj, primul proiect de tip retail parc din acest oraș. Suprafaţa totală închiriabilă este de 12.000 mp, din care o ancoră importantă de food va ocupa 5.000 mp, restul spaţiilor fiind dedicate unui mix de magazine non-food. Finalizarea este programată pentru trimestrul III 2023. Deocamdată nu se știe încă unde va fi amplasat Prima Shops Lugoj, cel mai probabil în zona industrială de pe Timișoarei.

Oasis Retail Development & Consulting este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de retail din România, cu peste 100 de proiecte de succes livrate în întreaga ţară în ultimii 15 ani, pe o suprafaţă ce însumează 1,5 milioane mp de teren. Dezvoltatorul de retail este deţinut de sibienii Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner şi activează de peste 20 de ani pe piaţa din România.

Portofoliul actual Oasis în România este alcătuit din mai multe parcuri de retail și centre comerciale lansate sub brandul „Prima Shops”, aflate în Oradea, Satu Mare,  Reghin, Făgăraș, Tecuci, Mangalia și Bucuresti,  plus noul centru comercial din nordul Sibiului, Prima Shopping Center, ce urmează să se finalizeze în 2023.

„La finalul anului 2023, suprafața totală destinată cumpărăturilor și petrecerii timpului liber va fi de 80.000 mp, cu un trafic mediu estimat de 45.000 de vizitatori pe zi, într-unul din cele mai mari parcuri de retail din zona de centru-vest a țării”,

explică Klaus Reisenauer, partener în cadrul grupului Oasis.

Prima etapă, inaugurată în 2021, cuprinde 11 magazine cu o suprafață de 9.000 mp. Printre acestea se numără retaileri precum C&A, Takko Fashion, Deichmann, Flanco, Pepco, Jysk, KIK, Agroland Mega, SuperZoo, Numero Uno și Sportisimo. În următoarea fază, vor fi realizate mai multe magazine de retail de mari dimensiuni, iar ancorele principale ale proiectului sunt Jumbo, două magazine de mobilă (MömaX și XXXLutz), o hyperfamacie (Dr. Max), un loc de joacă pentru copii și un supermarket (Lidl).

„Toate spațiile comerciale cu suprafețe de peste 400 de mp din faza a doua a proiectului PRIMA Shopping Center sunt pre-închiriate. Vom aduce branduri importante, unele chiar în premieră pentru această regiune, precum Tedi, Fressnapf sau Terranova. În perioada următoare ne propunem să finalizăm procesul de închiriere pentru locațiile cu suprafețe mai mici, între 50-150 mp, care vor completa mixul existent”,

declară  Oana Agachi, Head of Leasing în cadrul grupului Oasis.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.