Un tânăr din Belint a fost salvat înainte să își pună capăt zilelor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un tânăr din Belinț, dat dispărut, și găsit de localnici în podul unei clădiri abandonate, a fost salvat cu puțin timp înainte să își pună capăt zilelor.

Tânărul de 24 de ani a fost găsit de mai mulți localnici, împreună cu primarul comunei, într-o clădire din Belinț, unde funcționa cândva o moară. Alarma s-a dat după ce tânărul a plecat de la birtul din sat și le-a spus apropiaților ce avea de gând să facă. Prietenii l-au căutat câteva zeci de minute și au dat de el chiar în centrul localității.

„A zis că suferă din dragoste și că merge să se spânzure. L-am căutat peste tot. Am cerut ajutorul primarului, pentru că niciunul nu aveam mașină și l-am găsit la moară. Era legat, tot. L-am dus cu vorba și l-am prins”, a declarat un localnic pentru LugojInfo.ro. Din fericire, tânărul nu a pățit nimic, însă cei care l-au găsit au sunat la 112, iar poliția a decis să-l interneze la o clinică de psihiatrie.

Se pare că nu este pentru prima oară când belințeanul a încercat să își pună capăt zilelor. Cei care îl cunosc sunt singuri că doar un tratament de specialitate îl poate salva. (P. M.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.