Buciu: „Trântorii să nu se bucure și nici cei care au cheltuit banii pe lăutari”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Fostul primar Claudiu Buciu a avut o reacție ciudată, pe pagina sa de Facebook, după ce Primăria Lugoj a pierdut procesul cu angajații. Declarația din titlu, „Trântorii să nu se bucure și nici cei care au cheltuit banii publici pe lăutari, la chefurile de partid”, a umit multă lume, pentru că nu se știe în ce calitate a fost făcută, de fost primar, de consilier al actualului primar interimar, în calitate de primar demis sau de simplu cetățean.

„Astăzi (31 august 2022), instanța a suspendat aplicarea noii Organigrame. Decizia este executorie, dar nu definitivă. Așteptăm motivarea instanței. Dacă motivarea va face referire la aspecte procedurale, care nu ar fi fost respectate în procesul de aprobare a Organigramei noi, vom relua de la zero acest proces, respectând indicațiile instanței, urmând să îmbunătățim varianta suspendată.

Însă, cei care au încasat degeaba salarii în Primărie sau în serviciile subordonate, cei care nu și-au făcut datoria față de această comunitate să știe că viitorul lor va fi același: vor fi dați afară. Nu primarul mătură străzile, nu primarul taie iarba, nu primarul întârzie eliberarea documentelor.

Le-am pus la dispoziție acestor angajați dotări și utilaje necesare desfășurării activității, degeaba. Am avut răbdare, în numele Lugojenilor, cu toți acești angajați. Am greșit.

Am fost înjurat că nu se taie iarba sau că orașul nu e curat. Nu mă deranjează. Mă deranjează doar că angajații plătiți din banii Lugojenilor nu-și fac treaba față de comunitatea care-i plătește. Am încercat să reorganizăm instituția, însă iată că instanța cenzurează aceste modificări. Vom aștepta motivarea instanței și vom proceda, de la zero, ținând cont de toate mențiunile acesteia. Vom elibera cu siguranță Primăria de tăietorii de frunze la câini dar și de directorii sau alți șefi “umflați” de foștii primari în funcții”, a scris Claudiu Buciu pe pagina sa de Facebook. (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.