Buciu și Dobra se contrează pe rețelele sociale

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Considerată un dezastru în timpul administrației PSD condusă de fostul primar Boldea, deszăpezirea Lugojului este până acum un succes, cu noua administrație a lui Buciu la conducere, scrie Lugojeanul.ro. Chiar și așa însă, „cârcotașii” din partidele aflate în opoziție se declară nemulțumiți de modul în care orașul a fost deszăpezit la ultima ninsoare din acest weekend.

Într-o postare pe Facebook, liderul PSD, Călin Dobra, fost președinte al CJT, trimite împunsături spre primarul Buciu, cerându-i acestuia să trimită mașini de deszăpezire din Germania. Mesajul apare alături de un clip filmat pe una dintre străzile înzăpezite din oraș.

„Iarna ne-a luat prin suprindere! Domnule primar, trimiteți măcar niște utilaje din Germania, dacă dvs. nu vă mai întoarceți! Lugojul este sub troiene! Au trecut vremurile când erați în opoziție, în care vă urcați pe tractor pentru demonstrații. Acum, sunteți iar plecat și Lugojul înzăpezit! Primesc mesaje și videouri de la oameni, în care se vede clar halul în care arată orașul după ce a nins noaptea trecută! Lugojenii s-au obișnuit să nu aveți niciun respect pentru ei, dar măcar siguranța minimă să o aveți în vedere!” scrie Dobra pe Facebook.

Noul primar, la rândul lui un fan al rețelelor sociale, nu a putut să nu răspundă atacului rivalului său politic.

„S-a trezit si Dom’ Doctor Dobra. Cam târziu. Ne-a certat din vârful patului, cum că ne-a prins zăpada pe nepregătite. Cum dânsul, după o noapte de citit cărți, s-a trezit cam spre prânz, a crezut că a nins azi noapte, când, prea atent la lecturile sale nocturne, n-a văzut că n-a nins… În realitate, a nins începând cu ora 8:45, și până se va trezi de tot Dom’ Doctor – care n-a plagiat – străzile din Lugoj vor fi din nou curate. […] Eu, chiar și de aici, din Germania, cu ajutorul colegilor din primărie și al unei societăți profesioniste și responsabile, reușesc să fac deszăpezirea. Da, eu nu mă ascund, în fiecare vineri după prânz zbor la familie. Mă întorc duminica. Pe banii mei. Încerc să recuperez timpul din weekend în care nu sunt în Lugoj. Dar mai ales, încerc să recuperez ce n-ați făcut voi în ultimii 12 ani. Aș recupera și ce ați furat, dar justiția doarme. Pune mâna pe lopată Dom’ Doctor…”,

a scris Buciu pe Facebook.

(D. G.)

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.