Brediceanu, locul I pe judeţ la volei feminin licee

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Echipa Colegiului Național “Coriolan Brediceanu“ din Lugoj a participat vineri, 19 ianuarie, în sala CSȘ Bega Timișoara, la faza județeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la volei.
La competiţie s-au calificat, în urma fazelor locale, 8 echipe din judeţ, care au fost distribuite în două grupe. Voleibalistele de la Brediceanu au făcut parte dintr-o grupă alături de eleve de la C.N. “C.D. Loga”, Liceul Pedagogic și C. T. “E. Ungureanu”, reuşind să câştige toate meciurile.

În urma jocurilor disputate în grupă, în semifinale s-au întâlnit C. N. “C. Brediceanu“- C. N. Bănăţean și C.N. “C.D. Loga ”- LPS Banatul. După ce în grupă voleibalistele de la C.N. “C.D. Loga” au reușit să smulgă un set, în finală voleibalistele de la Brediceanu s-au impus în minimum de seturi, căștigând finala și, astfel, s-au calificat la faza zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

Echipa Colegiului Naţional “C. Brediceanu “ a fost formată din următoarele jucătoare: Rossana Nistor, Noemi Csillag, Andreea Ioniță, Iulia Niga, Vanessa Fiat, Anamaria Drăgoi, Oana Căliman, Roberta Bîrliba, Ramona Farkas, Andreea Borduz și Sidonia Szentpeteri, însoţite de prof. Claudiu Jivulescu.
Directorul Colegiului Național “Coriolan Brediceanu“, Ioan Aurelian Sima, îi felicită și pe această cale pe toţi cei implicaţi în obținerea acestor rezultate şi le doreşte mult success în continuare.

Mircea ANGHEL

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.