Blocajul administrativ, cel mai mare eşec al lui Buciu, care a înşelat aşteptările lugojenilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Lugojul este iar în centrul atenţiei din cauza scandalurilor care se ţin lanţ în administraţia locală. Totul a culminat cu demiterea primarului Claudiu Buciu. Situaţia a dus la un blocaj administrativ, care reprezintă, în opinia fostului preşedinte CJT, Călin Dobra, cel mai mare eşec al lui Buciu, care a înşelat aşteptările lugojenilor.

„Doi ani de zile a fost un blocaj, pentru că au venit cu schimbări, organigramă… dăm afară oameni… cine a fost cu PSD, cine nu a fost cu PSD?! Iar acum, când oamenii aşteptau ca într-un final lucrurile să intre în normalitate, ajungem în situaţia în care primarul este demis (…) Ar fi trebui ca nici măcar să nu mai fi atacat în instanţă. Ar fi trebuit să îşi fi făcut valiza şi să fi plecat definitiv în Germania, pentru că nu poţi să strigi mereu: Hoţii! Hoţii!, iar primarul să procedeze într-un hal de nedescris”,

a spus Călin Dobra, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru, realizat de Dan Radosav. Când a ieşit la iveală că Buciu şi-a schimbat domiciliul, acesta l-a arătat cu degetul pe Dobra. A spus că totul i se trage de la o fotografie pe care acesta i-ar fi făcut-o în aeroport, în timp ce amândoi aşteptau avionul spre Bucureşti.

„Într-adevăr, am zburat împreună, într-o zi de miercuri, spre Bucureşti, când era în cămaşă, cu sacou… Dacă vă uitaţi la poza care circulă pe reţelele de socializare vedeţi că este în tricou, cu geacă… Era o zi de vineri, când pleca în Germania. Este cu totul altceva. Însă, neavând ce răspuns să dea la ceea ce se întâmplă şi la ceea ce face el, normal că cel mai simplu este să arate cu degetul şi să caute vinovaţi minţind”, a mai spus Dobra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.