Au început concedierile la Primăria Lugoj. Șefa de la Sere și zone verzi a fost pusă pe liber

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Urmează un lung șir de procese pentru Primăria Lugoj. Angajații din serviciile desființate de Pcătre Primăria și Consiliul Local Lugoj încep să primească preavizele. Primii sunt cei de la Sere și Spații Verzi. Liderul sindical Tiberiu Negrei spune că toate aceste acte, împreună cu hotărârile de desființare a serviciilor, cât și noua organigramă vor fi contestate în instanță.

„Invităm pe toți angajații din serviciile publice desființate de către Consiliul Local al Municipiului Lugoj, precum și angajații din Primăria Municipiului Lugoj, care au semnat tabelul (au împuternicit sindicatul să-i reprezinte) și care au primit sau urmează să primească preavize, dispoziții sau orice alte notificări, ce sunt comunicate de la primărie sau de la serviciile publice desființate, să le transmită urgent la sindicat pe adresa de e-mail: sinditim@gmail.com. Vă informăm că pâna luni, 18.07.2022, 59 de angajați au împuternicit sindicatul să-i reprezinte!”,

a transmis juristul Tiberiu Negrei, liderul Sindicatului Liber al Salariaților din Primăria Municipiului Timișoara, care îi reprezintă și pe lugojeni. Negrei a anunțat că imediat după primirea documentelor va depune plângerea prealabilă, către Consiliul local Lugoj, dar va contesta și în instanță toate hotărârile de desființare a serviciilor, organigrama nouă și actele subsecvente.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.