Beneficiile spălării profesionale a covoarelor şi mochetelor

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Curăţenia în spaţiile în care locuim şi muncim, în ariile în care cei mici se joacă sau acolo unde se desfăşoară activităţi cu un anumit specific, este esenţială pentru sănătatea şi confortul celor prezenţi. A curăţa şi igieniza un spaţiu reprezintă o muncă laborioasă, bine structurată şi organizată, astfel încât să acopere toate nevoile ariei respective. Podeaua reprezintă suprafaţa cea mai solicitată dintr-o încăpere, astfel că va implica o atenţie sporită.

Importanţa igienizării podelelor

În orice încăpere igienizarea trebuie să acopere toate suprafeţele, însă podeaua, în special dacă este acoperită cu mochete sau covoare,  va impune măsuri speciale de curăţare şi întreţinere. În acest sens, o spălătorie de covoare Braşov se va dovedi a fi cea mai eficientă şi avantajoasă opţiune pe care o vei face atunci când vrei să te asiguri de faptul că accesoriile specifice amenajării tale interioare, covoarele şi mochetele, vor fi curăţate şi igienizate complet, fără a fi deteriorate şi fără a li se modifica structura, pigmentul sau forma. 

Indiferent de materialele din care sunt fabricate, de structură, grosime, culoare sau poziţionare, covoarele şi mochetele necesită o igienizare periodică, stabilită în funcţie de traficul la care sunt expuse şi de caracteristicile mediilor respective. O mochetă corect igienizată şi bine spălată, va limita semnificativ extinderea depozitelor particulelor de praf, fum sau polen, va asigura o calitate superioară a aerului din încăperi, eliminând riscul dezvoltării mediilor bogate în alergeni respiratori şi, nu în ultimul rând, va conferi un aspect plăcut şi îngrijit încăperilor. 

Avantajele apelării la profesionişti

Spălarea covoarelor reprezintă un proces destul de laborios, care dacă nu este efectuat corect, în condiţii optime şi cu substanţe special destinate, prezintă riscul de a le deterioara. Astfel, o spălătorie profesională de covoare şi mochete prezintă principala calitate de a deţine tehnologia,  detergenţii, mecanismele şi personalul special calificat în acest sens, cu ajutorul cărora oferă servicii la cel mai înalt nivel de calitate şi profesionalism, în vederea igienizării, împrospătării şi întreţinerii acestor accesorii de interior.

Apelând la profesionişti, covoarele tale vor fi ridicate direct de acasă, vor fi supuse unui proces de spălare, igienizare şi uscare complet, corect şi foarte eficient, degrevându-te pe tine de o sarcină extrem de greoaie şi solicitantă şi oferindu-ţi posibilitatea de a te bucura de un spaţiu interior curat, igienizat, sigur pentru sănătatea ta şi a familiei tale. Întregul proces de ridicare, spălare şi revenire la domiciliu, nu va dura mai mult de 48 de ore, astfel că design-ul tău interior va reveni rapid la normal.

Ce înseamnă o spălare profesională personalizată

Covoarele tale vor beneficia de un regim de curăţare personalizat. Acest proces presupune adaptarea tehnicilor de spălare şi a detergenţilor aplicaţi, la caracteristicile covoarelor, cu scopul principal de a fi bine spălate, dar şi de a le păstra toate caracteristicile iniţiale. Astfel, apelând la profesionişti, nu doar că te eliberezi de grija spălării covoarelor, dar te bucuri şi de siguranţa că acestea îţi vor fi returnate în cea mai bună stare.

O altă caracteristică a serviciilor oferite, este aceea că pot fi aplicate chiar  şi la tine acasă, în cazul în care amenajarea interioară a presupus lipirea sau prinderea covoarelor de podea. Spălarea se va efectua la domiciliu, va fi adaptată specificului fibrelor şi va fi finalizată într-un termen de 24 de ore, astfel că te vei bucura rapid de covoare curate, igienizate şi împrospătate.

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.