Bărbatul cu cea mai mare familie din lume a lăsat în urmă 89 de fii și fiice

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ziona Chana, bărbatul cu cea mai numeroasă familie din lume, a murit la 76 de ani. Avea 38 de sotii, 89 de copii si 36 de nepoti. Bărbatul era liderul unei secte care practica poligamia. Chana suferea de diabet si hipertensiune. Medicii au declarat că starea sa s-a degradat.

Când a fost transportat de urgentă la spital, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Numărul real al membrilor familiei lui Chana este greu de stabilit, în mod oficial. Există voci care sustin că acesta ar fi avut 39 de sotii, 94 de copii, 33 de nepoti si un strănepot, însă există si rapoarte în care se mentionează că indianul ar fi avut doar 38 de sotii, 89 de copii si 36 de nepoti.

Enorma familie a locuit într-o clădire cu patru etaje, numită „Chur Than Run”, cu 100 de camere.

Sotiile sale împărteau o încăpere lângă dormitorul privat al lui Chana. „Conacul” este o atractie turistică populară în India, turisti din întreaga lume călătorind în sat pentru a o vedea. Chana s-a născut în 1945. Si-a întâlnit prima sotie când avea doar 17 ani. Familia face parte dintr-o sectă crestină – Chana Pawl – care numără 2.000 de discipoli, care locuiesc în vecinătatea locuintei liderului lor. Secta a fost fondată chiar de către bunicul lui Chana, în 1942.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.