AUR Lugoj este sigur că va câștiga Primăria la viitoarele alegeri și majoritatea în C.L.

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Într-o conferință de presă organizată vineri, 28.04.2023, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj, deputatul Ciprian-Titi Stoica s-a arătat încrezător că, la viitoarele alegeri locale, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) va câștiga Primăria Lugoj.

„Eu am curajul să vă spun că vom câștiga Primăria și majoritatea în Consiliul Local Lugoj, fiindcă am creat un mecanism prin care să aducem la conducere oameni de valoare și să formăm o echipă performantă”,

a spus deputatul AUR.

Noul coordonator al organizației AUR Lugoj, Marius Zănoagă, a precizat că, în prezent, organizația lugojeană are 19 membri cotizanți și 200 de susținători, dar și… o listă cu mai mulți posibili candidați pentru funcția de primar.

„În momentul de față, principiul partidului, pe care l-am adoptat și în teritoriu, este meritocrația. Avem un număr de candidați, iar lista rămâne în continuare deschisă. Acești candidați vor fi triați în funcție de opțiunile, viziunea lor și impactul pe care îl pot avea în societate. La final, cel mai bun și cel mai apreciat de către lugojeni va fi candidatul nostru de primar. Cu siguranță va fi o surpriză frumoasă și plăcută pentru Lugoj”,

a spus Marius Zănoagă.

Noul coordonator al AUR Lugoj a lansat și o serie de critici la adresa administrației locale, opinând că aceasta „a eșuat în toate programele și proiectele”.

„Nu de mult Lugojul era numit orașul florilor, al bicicletelor și al femeilor frumoase. În momentul de față este un oraș al câinilor vagabonzi și al distrugerii. Cu străzi distruse, în secolul XXI, e de neacceptat! Plătim taxe toți, o ducem foarte greu și vrem să avem măcar siguranța pentru ziua de mâine, că pentru poimâine ne este frică să ne gândim. (…) Actuala administrație are mai bine de 2 ani de când este în mandat, dar a eșuat în toate programele și proiectele pe care le-a prezentat, prin procese nenumărate cu sindicatele din cadrul primăriei, cu sindicatul Poliției locale, cu o grămadă de firme private, procese pe care le-a pierdut. Și în urma acestor procese au trebuit să plătească amenzi din banii publici, adică din banii noștri”, a spus Zănoagă.

Marius Zănoagă a vorbit și despre obiectivele organi-zației pe care o coordonează: „Noi vom încerca să avem o deschidere față de cetățeni. În primul rând să atragem fonduri europene pentru a crea locuri de muncă. Ne gândim la un nod tehnologic, undeva la ieșirea de pe autostradă, într-un proiect de parteneriat cu primăriile locale. Un parc tehnologic unde să creăm locuri de muncă și să aducem bani la bugetul local, bani care apoi să fie investiți în infrastructura locală. E un proiect pe care îl pregătim”.

Alături de Marius Zănoagă, din noua conducere a AUR Lugoj mai fac parte: Petru Madroane – vicepreședinte; Ioan Vlasici – vicepreședinte; Ramona Iuhasz – secretar; Alina Cîrstinoiu – secretar.

* * *

O numeroasă delegație din partea filialei AUR Timiş a fost prezentă, alături de cei peste 30.000 de patrioți uniți sub tricolor, la mitingul pentru apărarea României, desfășurat sâmbătă, 6 mai 2023, la București.

„Mulțumim tuturor colegilor de AUR care au fost prezenți la Protestul de la București și astfel au făcut posibil ca și timişenii să se alăture vocii națiunii ce și-a strigat indignarea față de legile aberante și profund anti-naționale,  ale actualilor guvernanți! Am arătat încă o dată că demnitatea națională, bogățiile patriei, familiile și copiii noștri nu sunt de vânzare! Vocea țării este tot mai puternică, iar sistemul se sperie ascultând valul de oprobiu public adresat acestuia. În 2024, îi vom mătura de la guvernare! Cu Dumnezeu înainte!”,

au precizat reprezentanții AUR Lugoj.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.